vineri, 15 februarie 2013

"The Princess And The Frog"


          In viata trebuie sa muncim din greu sa ne indeplinim visele sau trebuie sa ne bucuram de ea distrandu-ne? O intrebare ce si-o pune fiecare la un moment dat. Putem intra in mai multe cercuri vicioase ,de unde cu greu reusim sa iesim.  Unele cercuri ale vietii pot fi reprezentate de o lupta continua la sfaritul careia speri ca iti vei vede toate visele implinite sau de o distractie fara  margini ce iti da unul dintre cele mai marete sentimente, cel de libertate.
           Un film de animatie ne poate demonstra intr-un mod magnific ca exista alegeri ce ni se par cele corecte dar care ne impiedica sa fim fericiti. "The Princess And The Frog" intr-o varianta noua , nu doar ne incanta dar reuseste sa ne si invete lucruri pretioase.
           Uneori ceea ce ne dorim nu este si ce avem nevoie. O dorinta se naste intr-o clipa. Mintea are dorintele ei , sufletul la fel. Oare poti sa le impaci pe amandoua, sau mai bine spus chiar trebuie sa le impaci? Tot ce iti cer ele este  necesar?   Te ajuta sa ai o viata nemaipomenita?
           In ritmul muzicii Printesa si Printul afla ca dorinta este acompaniata si de o ispita ce ii pune in posturi ciudate. Daca vor putea rezista ispitei vor distruge dorintele ce au devenit visele care le definesc viata in acelasi timp determinandu-i sa o iroseasca. 

Un comentariu: